Rondreis Egypte

Wilt u tijdens een reis alle schatten van Egypte met eigen ogen zien? Dan is een Egypte rondreis geknipt voor u. U kunt alle hotspots bezoeken van de piramides in Gizeh, de drukte in Caïro tot de rustgevende stranden aan de Rode Zee.

Historisch Egypte

Tijdens een Egypte rondreis kunt u veel historische bezienswaardigheden tegenkomen. Bezoek bijvoorbeeld de koningsgraven in de Vallei der Koningen vlakbij de stad Thebe. Hier zijn meer dan 400 graven te vinden waaronder die van een aantal belangrijke Farao’s uit het Nieuwe Rijk. Zo ligt Toetanchamon er begraven. Ook de graftempel van de enige vrouwelijke Farao uit de geschiedenis, Hatsheput, ligt in de Vallei der Koningen. Andere bijzondere trekpleisters in Egypte zijn Luxor, Gizeh en natuurlijk Caïro.

Ontspannen Egypte

Mocht u af en toe even uit willen rusten en al het moois dat u heeft gezien tijdens uw rondreis even laten bezinken? Neem dan een aantal stranddagen op in uw reis. Egypte kent fenomenale badplaatsen zoals Hurghada en Sharm el Sheikh. U vindt hier luxe hotels, uitgestrekte stranden en alle overige faciliteiten die u nodig heeft om te ontspannen. Het Egyptische zonnetje, de heerlijke temperaturen en het azuurblauwe water zullen u vast bevallen.

Duiken in Egypte

De Rode Zee kan ook op een andere manier ontdekt worden. Namelijk tijdens het duiken. Egypte staat bekend om haar kleurrijke onderwaterwereld en zeldzame koraalriffen. Verschillende hotels en touroperators organiseren complete duikexcursies waar u onder begeleiding van experts kunt genieten van al het moois. Wilt u een gevarieerde vakantie beleven? Dan gaat u voor een Egypte rondreis.

Previous post Milaan
Next post Zonovergoten Cuba