Het huren van een vakantiehuis geeft vaak een gevoel van écht even vakantie. De meeste vakantiehuizen liggen net buiten de toeristische gebieden en drukke centra waardoor je goed tot rust kunt komen. Een vakantiehuis is natuurlijk niet compleet zonder zwembad, want wat is er nu lekkerder dan ‘s ochtends wakker worden met een duik in het koude water? In Nederland zijn we niet verzekerd van het lekkere weer dus daarom is een vakantiehuis met binnenzwembad de ideale uitkomst. Er zijn zelfs mooie villa’s met beloopbaar glas waaronder je het zwembad kunt zien maar daar zit meestal wel een prijskaartje aan.

Ultiem relaxen

Baantjes trekken, een goed boek aan de rand van het zwembad of spelen in het water, een binnenzwembad is altijd een goede keuze. Vaak wil je bij het regelen van een accommodatie goed op het budget letten, waardoor er een kleine kans is dat je op zoek gaat naar een vakantiehuis met zwemmogelijkheden zoals een binnenzwembad of Intex zwembad. Toch zorgt een zwembad voor ontspanning, waar iedereen tijdens het drukke werk bestaan wel even aan toe is. Iets te gezellig gehad gisteravond? Een frisse duik doet wonderen. Ook voor families is het ideaal: een potje trefbal in het water of een wedstrijd bommetjes maken. De kinderen zijn wel even vermaakt. En jullie? Jullie hebben nu écht tijd voor dat ene goede boek, fijne gesprekken met de familie of om zelf aan je conditie te werken.

Zwemmen onder alle weersomstandigheden

Ook op vakantie in eigen land is genoeg te ontdekken. Je geniet van een kortere reistijd en daarnaast is het praktisch omdat je zo weer thuis bent. Allemaal leuk en aardig, maar wij Nederlanders kunnen niet vertrouwen op de weersomstandigheden. Heb je net een vakantiehuis met buitenzwembad geboekt, gaat het het hele weekend regenen. Dat is balen! Het voordeel aan een binnenzwembad is dat je zeker weet dat je het hele weekend lekker kunt zwemmen met een aangename temperatuur. Je bent dus verzekerd van een zwembad waarbij je normaal kunt zwemmen zonder compleet nat te regenen en te ijsberen van het koude buitenbad.

Genieten zonder schuldgevoel

Overdosis lekkere dingen, alcoholische versnaperingen en een berg gezelligheid. Een vakantiehuis huren staat gelijk aan een weekend waarin alles mag en niks moet. Als je gewend bent aan veel beweging, dan is het fijn om ook op het weekend weg je energie kwijt te kunnen. Je kunt kiezen voor een stevige wandeling met de familie of baantjes in het zwembad. Al na een kwartier zwemmen merk je dat de spieren in je lichaam ontspannen wat resulteert in een betere slaapkwaliteit. Beter slapen zorgt voor een beter humeur. Hey, dat kunnen we goed gebruiken op onze mini-vakantie!