PHUKET CULTURE

Ontdek te voet het onbekende Phuket met zijn pittoreske straten. Bewonder de uiterst verfijnde architectuur van de Chinese tempel Jui Tui, bezoek de tropische vlindertuin en geniet op zee van verse zeevruchten in een drijvend restaurant! Letterlijk het hoogtepunt van deze mooie dag vormt een nieuw en reusachtig Boeddhabeeld, gelegen op de top van een heuvel van waarop u een indrukwekkend zicht heeft op Phuket. Prijs: 1650 baht.

PHUKET FANTASEA

Een themapark van 140 are dat al verschillende awards heeft gewonnen. Met de meest gesofisticeerde technieken bieden zij een waaier aan activiteiten en zorgen zij voor een heus spektakel van animatie en speciale effecten. Prijs: 1.900 baht, show only (avondmaal mits supplement).

SIMON CABARET

In één van de bekendste theaterzalen van Phuket kunt u een travestietencabaret van internationale faam bijwonen. Prijs: 790 baht (VIP-plaatsen en transfer inbegrepen).

RUST EN ONTSPANNING

DE ZEEKRATERS

Na een boottocht stapt u over in een kajak om het hartje van een rotsachtig eiland te bereiken. Bezoek aan het eiland van ‘James Bond’. Halt op een klein, idyllisch eiland om te zwemmen. Prijs: 2.390 baht, lunch en frisdranken naar believen inbegrepen. De uitstap kan gewijzigd worden naargelang de weersomstandigheden.

DE KOH PHI PHI-EILANDEN EN KOH KAI

Uitstap per speedboat naar verschillende eilanden met Thaise lunch. Vrije tijd om te zwemmen of te snorkelen. Prijs: 2.590 baht, transfer per speedboat, frisdranken en lunch inbegrepen. Geen kinderkorting!.

KRABI PER SPEEDBOAT

‘Island hopping’ is de beste manier om de streek van Krabi te ontdekken: per speedboat bezoekt u verschillende eilandjes. Lunch in Ao Nang. Prijs: 2.790 baht, transfer per speedboat, frisdranken en lunch inbegrepen.

SIMILANEILANDEN

Ongerepte, prachtige witte strandenstranden, reusachtige palmbomen, kristalhelder water … De Similanarchipel is veruit de beste duiksite van Thailand. Uitstap mogelijk van november tot april. Prijs: 3.290 baht, transfer per speedboat, frisdranken en lunch inbegrepen.

AVONTUUR EN ACTIE

PHUKET SAFARI

Forse jungle trekking naar het gibbonrehabilitatiecentrum. Heerlijke zeevruchtenlunch op het strand van Chalong. Olifantentrekking met demonstratie ‘apendressuur’. Prijs: 2.190 baht, lunch inbegrepen.

RAFTING & TREKKING PHANG NGA

Een 5 km lange afdaling. Vervolgens trektocht naar een waterval. Lekkere maaltijd in het kamp. Mooie olifantentrekking. Tijdens het regenseizoen (van mei tot oktober) is er een spectaculaire 9 km rafting! Prijs 5 km: 2.300 baht, lunch en frisdranken inbegrepen. Prijs 9 km: 2.590 baht, lunch en frisdranken inbegrepen.

Sportmogelijkheden

Volgens beschikbaarheid: windsurfen, waterski, snorkelen, diepzeeduiken, parasailing, vissen, verhuur van motorboten, waterpolo, tennis, karting, golf, …

Tips & weetjes

In Phuket wordt u begeleid door een team Belgische BEST tours Tour-Reps die Frans- en Nederlands spreken. Meer uitstappen in Phuket? Raadpleeg onze website of ons team ter plaatse. Kinderen jonger dan 12 jaar genieten meestal een korting op de uitstappen. De meeste hotels die buiten Patong Beach gelegen zijn, organiseren een pendeldienst van en naar Patong. Anders is en blijft de ‘tuk-tuk’ het meest typische transportmiddel om naar Patong te gaan.

Phuket is uiterst geschikt om aan diepzeeduiken te doen. Het is eveneens mogelijk om tochten op zee te organiseren voor privégroepen. Opgelet, naargelang de stromingen en de weersomstandigheden is diepzeeduiken niet altijd mogelijk. Van november tot mei kunt u eveneens gaan duiken nabij de Similan-eilanden, één van de 5 mooiste duiksites ter wereld!

Bent u een golfliefhebber? In Phuket vindt u meerdere clubs van internationale faam die alle mogelijke uitdagingen bieden. BEST tours heeft speciale prijzen verkregen bij de meest prestigieuze clubs en organiseert tevens de transfers en het verhuur van het materiaal.

Previous post Tropisch Nederland
Next post Istrië