In de zomervakantie zijn de kinderen vrij en is het tijd om met hun ouders allemaal leuke activiteiten te gaan doen. Even lekker quality time samen met je kinderen is belangrijk om een hecht gezin te hebben. Samen er lekker op uit gaan naar een leuke pretpark is voor beiden een leuke activiteit. In Nederland hebben wij genoeg leuke pretparken waar kinderen helemaal uit kunnen leven. Helaas is het niet elke dag mooi weer buiten dus zullen er sommige activiteiten binnen uitgevoerd moeten worden. Gelukkig is er in Utrecht een hele leuke indoor Speelparadijs waar kinderen tot 12 jaar helemaal kunnen uitleven met klimmen, glijden, rennen en springen. Het is een van de grootst indoor speelplaats die bijna vijfduizend vierkante meter met allerlei activiteiten. Hier kun je wel een paar uurtjes met je kinderen helemaal los gaan.

Welke activiteiten zijn er allemaal?

Springen in een tijdmachine die Timekeeper heeft en vuur op drie verdiepingen kanonnen af. Kortom geen kind is meer veilig op de 3de verdieping. Of ga de Graaf bezoeken in het kasteel. Hij is dit keer heel goed verstopt dus lukt het jou om hem te vinden? Hou je van vliegen reis dan mee met een van onze luchtballonnen in een draaimolen! Overal zijn er klimplekken om je helemaal uit te leven. Ga een wedstrijdje aan met een van je vrienden wie het snelste een moeilijke klim en klouter route kan volbrengen. Wil je oorlogje spelen maar dan spannender maken. Lasergamen is een van de populairste onderdelen die je kan doen. In het donker op zoek gaan naar je tegenstander en verrassen met een slimme aanval.

Is het veilig

Als ouder wil je natuurlijk een veilig omgeving hebben voor je kind. Gelukkig denkt KidZcity hier hetzelfde over. Overal zijn er veiligheidsvoorschriften gedaan en is de kans op ongelukken minimaal. Aan alle punten heeft KidZcity na gedacht en kan er nauwelijks wat gebeuren. Er zijn ook begeleiders die erop letten dat alles op een veilig manier verloopt.

Wat kan ik als ouder daar doen

Voor de ouders zijn er restaurants waar ze lekker kunnen genieten van een kop koffie. Is het mooi weer buiten? Dan is er een gezellig buitenterras op het balkon waar je lekker kan genieten van een uitzicht.

Kan je niet wachten om er ook heen te gaan? Via NapPas kun je kortingen krijgen. Wat al gauw een paar eurotjes kan schelen.

Previous post De top-vijf cosmetische ingrepen van nu
Next post De beste inpaktips vind je hier!