Reizen naar Egypte

Welk land is er kleurrijker dan Egypte? U kunt er werkelijk alles vinden van zon, zee en prachtige stranden tot een verbazingwekkende historische cultuur en verschillende uitdagende activiteiten. Need we say more? Er gaat niets boven Egypte reizen.

Zonnig Egypte

Wilt u even niets aan uw hoofd? In Egypte kunt u de mooiste stranden bezoeken waar u niets aan uw hoofd zal hebben. Neem Hurghada en Sharm el Sheikh; prachtige, gezellige badplaatsen waar u bovendien de meest luxueuze hotels zult vinden. Aan de hele kuststrook van de Rode Zee vindt u niets anders dan goudkleurige zandstranden en helderblauwe golven. Geniet van de Egyptische zon aan de uitgestrekte baaien en kom geheel tot uzelf.

Actief Egypte

Wilt u juist even uit uw dak gaan? Ook dat kan tijdens een reis naar Egypte. Activiteit nummer één in Egypte is duiken. Dit kan bijvoorbeeld in het zogenaamde ‘duikparadijs’ Marsa Alam. De kleurrijke onderwaterwereld zal u niet gauw meer loslaten. De Rode Zee leent zich voor allerlei andere activiteiten zoals jetskiën en parasailen. Wilt u even niets in of op het water doen? Dan zijn een jeepsafari en een kamelentocht door de woestijn goede opties.

Cultureel Egypte

Naast spanning en ontspanning biedt Egypte u ook een flinke dosis cultuur. Struin over de vele Arabische marktjes in het land en snuif de geuren van allerlei soorten kruiden op. Ook de Vallei der Koningen, Aboe Simbel en de piramides en de sfinx van Gizeh kunnen natuurlijk niet ontbreken aan een reis naar Egypte.

Previous post Nieuw Guinea
Next post Gabon