De wijnroute van Zuid-Afrika

Voor de Bourgondiërs onder ons is de wijn/tuinroute in Zuid-Afrika ideaal! Een route waarbij je het mooiste van het zuiden van Zuid-Afrika verkent. Geniet van schitterende natuur, heerlijk eten & drinken en het goede leven. Er is ruimte voor activiteiten, maar ook zeker voor ontspanning!

Bezienswaardigheden

De bezienswaardigheden die je tegenkomt tijdens de wijnroute zijn met recht ‘bijzonder’ te noemen. Je komt langs wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de beroemde Tafelberg in Kaapstad, die je gezien móet hebben! Maar daarnaast ga je ook veel hoogtepunten beleven die wat minder beroemd zijn. Zo ga je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de goede doelen in de townships, fiets je door de groene wijnlanden en kan je zelfs op een struisvogel rijden! Ook is er natuurlijk tijd om te relaxen op de mooiste stranden die Zuid-Afrika te bieden heeft. Benieuwd naar de andere activiteiten? Bekijk de Wijnroute Zuid-Afrika pagina van Footprint Travel.

Lokale producten

De gehele route staat naast de bijzondere activiteiten en bezienswaardigheden ook in het teken van lokale producten! Het heet immers niet voor niets de ‘wijnroute’. Zo ga je op een kooksafari in de Bokaap en is er een wijnproeverij met wijnen die in dezelfde omgeving gemaakt worden, namelijk in Stellenbosch. Stellenbosch staat daarnaast bekent om de witte Cape Dutch huizen uit de tijd dat de Nederlanders heerste in Zuid-Afrika. Een ideale combinatie van cultuur en wijn!

Footprint Travel

Je boekt deze fantastische reis naar Zuid-Afrika via Footprint Travel. Footprint Travel is een reisorganisatie die uitsluitend duurzame reizen aanbiedt en tevens de lokale bevolking ondersteund. Footprint Travel stuurt altijd eerst zelf medewerkers op pad om de reizen samen te stellen en te kijken waar de lokale bevolking in betrokken kan worden. Tevens wordt er gekeken naar bedrijven die meewerken aan de reizen en of deze allen voldoen aan de maatschappelijk normen die Footprint Travel hanteert. Bekijk hier alle Zuid-Afrika reizen van Footprint Travel.

Top