Waarom wel een wissellijst, maar geen wisselalbum voor je vakantiefoto

Wat er bij je ouders, schoonfamilie of op andere plekken in de wissellijst zit, daar kunnen we het maar beter niet over hebben. Oude, vergeelde foto’s in een praktische lijst. Een lijst die er voor is gemaakt om om de paar maanden een nieuwe foto te tonen, bijvoorbeeld van je laatste vakantie. Zo hou je het leuk en afwisselend in de ruimte en bij je thuis en zien familie en vrienden ook weer eens wat anders.

Het gekke is dat dit natuurlijk ook kan met een album, maar dat dat eigenlijk amper wordt gedaan. Terwijl er toch aansprekende voorbeelden zijn van wisselalbums, die gewoon voor elke gelegenheid of vakantie weer even uit de kast kan worden gehaald. Zo hou je een fotoalbum dat altijd in de kast staat, maar dat er elke keer weer anders uit ziet.

Online bestellen van dit album kan prima, alleen je moet het wel op de juiste plek doen. Zo kan je op fotoboeken.nl albums bestellen, die niet alleen worden geleverd met je eigen cover of inhoud, maar waar de foto’s ook al in geprint zijn. Want online foto’s bestellen voorkomt natuurlijk dat je zelf aan de slag moet met lijm en fotoplakkers. Maar ze staan wel permanent in gedrukte fotoboeken. Losbladige albums waar je de foto’s uit kan nemen en weer in kan doen voor elk moment, zijn de oplossing.

Het succes kan zo groot zijn, dat het album iets te hard slijt dan je zou willen. Tenminste als je een standaard album neemt, dat niet op gevoelige punten is verstevigd. Het kan prima, en je kunt het online er extra bestellen vanuit je luie stoel. Verstevigende fotohoekjes in zilver of goud voorkomen dat het album van die vervelende weggesleten hoekjes krijgt. Daarnaast kun je er extra schutbladen bij bestellen, die de foto’s netjes uit elkaar houden en vieze vette vingers weghouden bij je kostbare herinneringen.

Pak je het album dan vaker uit je kast om te laten zien aan je visite? Je doet het in ieder geval vaker dan voorheen en helemaal als je de boeken hebt voorzien van je eigen persoonlijke tintje. Op Fotoboeken.nl heb je sinds deze week de keuze uit een nog groter assortiment uitvoeringen, templates en covers, zodat je zeker weet dat het ook echt jouw album wordt. De wintersportvakantie kan zo prima worden opgeborgen op zorgvuldige manier. En daarna kan de voorjaarsvakantie erin, die vervolgens ook weer opgevolgd door de zomervakantie. Alles in een album, en als je wilt begin je weer opnieuw.

Top